Huur MTB

Groepsaccommodatie De Zandberg biedt u de mogelijkheid om op actieve wijze het schitterende Limburgse landschap en/of de Schadijker bossen te ontdekken. Wilt u lekker fietsen over de verharde weg, of geeft u de voorkeur aan het ruigere werk, beide is mogelijk.

Om de mooiste plekjes van Noord-Limburg al fietsend te bekijken kunt u door middel van fietsknooppunten zelf een route samenstellen, al naar gelang uw wensen. Ook kunt u themaroutes rijden zoals bijvoorbeeld de blauwebessenroute, de aspergeroute of de staakbonenroute, of kunt u routes kiezen die eerder door anderen samengesteld zijn. Deze routes kunt u volgen via de routebordjes langs de weg of u kunt zelfs navigeren via uw smartphone en de gratis verkrijgbare smartphone app. Voor meer informatie zie www.route.nl.

Voor het ruigere werk kunt u in de Schadijker Bossen terecht, waar de vaste mountainbikeroute van MTB de Schaak ligt.Deze pittige mountainbikeroute is te starten op minder dan 500 meter afstand van onze groepsaccomodatie. De route staat sinds de opening in 2013 onafgebroken in de top 5 en is gemiddeld genomen zelfs de nummer 1 mountainbikeroute van Nederland. Voor meer informatie zie www.mtbdeschaak.nl of www.mtbroutes.nl.

De verhuur van de MTB's is zowel mogelijk voor groepen die bij ons in de accommodatie verblijven als voor eventuele losse verhuur.

De kosten zijn als volgt:

Voor huurders die in de accommodatie verblijven:
Daghuur: 10,-- per MTB incl. helm
Huur 2 dagen: 15,-- per MTB incl. helm

Voor huurders die 'niet' in de accommodatie verblijven
Daghuur: 12,50 per MTB incl. helm

De mountainbikes zijn te krijgen in de volgende maten:

2x 22 inch
10x 20 inch
13x 18 inch
27 versnellingen
Geveerde voorvork
Wielmaat 26 inch

Ontwerp & ontwikkeling: Mindworkz